Πασ Οφη - Τι τρώει ο Jason Statham και έχει τόσο χτισμένους μύες / Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο .

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Επιτέλους: Έρχεται το νέο Space Jam! - Onsports.gr
Επιτέλους: Έρχεται το νέο Space Jam! - Onsports.gr from onsports.bbend.net
Ο οφη είχε δοκάρι με . Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Ο οφη είχε δοκάρι με .

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Ο οφη είχε δοκάρι με . Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο .

Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ .

Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Λέει «ναι» σε όλα η καυτή Î'ραζιλιάνα! (ΦΩΤΟ) - Sportdog.gr
Λέει «ναι» σε όλα η καυτή Î'ραζιλιάνα! (ΦΩΤΟ) - Sportdog.gr from sportdog.gr
Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο . Ο οφη είχε δοκάρι με . Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο . Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο οφη είχε δοκάρι με . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη είχε δοκάρι με . Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο .

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Ποινολόγιο Super League-24η αγωνιστική
Ποινολόγιο Super League-24η αγωνιστική from www.slgr.gr
Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη είχε δοκάρι με . Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Γεμάτες ήταν οι κερκίδες στους «ζωσιμάδες» στο παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον οφη, με τους οπαδούς να σηκώνουν για λίγο ένα πανό, το οποίο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ . Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος.

Πασ Οφη - Τι τρώει ο Jason Statham και έχει τόσο χτισμένους μύες / Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο .. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Σαν σήμερα, με δύο γκολ των ρόναλντ γκόμεζ και μάουρο ντα σίλβα στο ουδέτερο γήπεδο της ρόδου, ο τυπικά γηπεδούχος. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη αντιμετωπίζει τον πασ γιάννινα στους ζσιμάδες την ημέρα που η κρήτη πληγώθηκε από τον μεγάλο σεισμό στο ηράκλειο, με έναν άνθρωπο . Όσον αφορά τα υπόλοιπα στατιστικά, η άμυνα του οφη υποχρεώθηκε σε 20 επεμβάσεις, με τον πασ να έχει 38 γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή εκ .